Dinerkaart


Heeft u een allergie, meldt het ons!

 

VOORGERECHTEN

 

Broodplankje
geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, gezouten boter en heks’nkaas.
vegetarisch
Traditionele carpaccio
dungesneden ossenhaas van de Amelander slager met pijnboompitjes, huisgemaakte pesto en Amelander oude kaas, geserveerd met toast.
Bruschetta
knapperige en kruidige bruschetta met huisgemaakte tomatensalsa
vegetarisch
Gamba’s
bodypealed gamba’s gebakken in knoflookolie en kruiden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Proeverij van de chef
een combinatie van een aantal heerlijke voorgerechten; laat u verrassen door onze chef, va. 2 pers.
Romige huisgemaakte mosterdsoep
gemaakt met Amelander mosterd, geserveerd met brood.
Huisgemaakte tomatensoep
heerlijk huisgemaakt en geserveerd met brood en naar keuze met ballen
vegetarisch

SALADES


Onze salades zijn als voor- en als hoofdgerecht te bestellen.

 

Geitenkaas
salade met o.a. couscous, appel, geitenkaas en een geitenkaaskroketje
vegetarisch
Vissalade
salade met o.a. Amelander meerval, Amelander forel en garnalen
Zalmsalade
salade met o.a. warmgerookte zalm en radijs

 

FLAMMKUCHEN

 

Rauwe ham
flammkuchen met een huisgemaakte tomatensalsa, rauwe ham, ui, rucola en Amelander oude kaas
Champignons – brie
flammkuchen met in kruidenolie gemarineerde champignons, ui en brie
vegetarisch

 

HOOFDGERECHTEN

 

 

Onze specialiteit; heerlijke huisgemarineerde spareribs *
geserveerd met naar keuze knoflook- of chilisaus
Biefstuk
van de grill, geserveerd met paddenstoelen-pepersaus
Lamsvlees
wisselend aanbod van lamsvlees, vraagt u de bediening naar het aanbod van vandaag
Varkenshaasmedaillons *
gegratineerd met brie, geserveerd met gebakken champignons, spek en ui
Schnitzel *
met gebakken champignons, spek en ui
Mixed Grill
een combinatie van biefstuk, varkenshaas en huisgemarineerde spareribs, geserveerd met pepersaus
Saté
malse varkenssaté van de haas, geserveerd met satésaus en kroepoek
Proeverij van de chef
voor de twijfelaars en de alleseters; een proeverij van verschillende hoofdgerechten, vanaf 2 personen
Pittig gebakken Amelander meerval
gebakken met uitjes en kruiden.
Gamba’s
bodypealed gamba’s gebakken in knoflookolie en kruiden, geserveerd met brood en huisgemaakte kruidenboter. Heerlijk met de vingers eten!
Sliptongetjes
gebakken sliptongetjes geserveerd met citroen en remouladesaus.
Kabeljauw
met pesto, tomaat en kaas uit de oven.
Warmgerookte zalm
op een bedje van noodles met kruidensaus
Vegetarische hamburger
op een broodje met o.a. sla, tomaat, komkommer en dressing
vegetarisch
Vega-Saté
huisgemaakte kruidige ‘saté’ van tempeh, met pindasaus en cassavekroepoek
vegetarisch
Veggie Ribs
huisgemaakte vegetarische ‘spareribs’ van tofu, met chili- en knoflooksaus
vegetarisch
Kroket, frikadel of kipnuggets
met frietjes,mayonaise en appelmoes
Spareribs
met frietjes, mayonaise en appelmoes
Portie poffertjes
geserveerd met poedersuiker

 

DESSERTS

 

Scroppino
fris dessert van citroenijs, limoncello en prosecco
Cheesecake
huisgemaakte cheesecake met frambozencompote
Moelleux au chocolat
warm chocoladecakeje met een zachte kern. Geserveerd met een bolletje vanille-ijs en slagroom
Amelander ijs
wisselend aanbod van Amelander ijs van bakkerij De Jong
Crème Brulée
heerlijk huisgemaakt
Coupe Oreo
vanille-ijs met Oreo-crumble, chocoladesaus en slagroom
Vanille-ijs
met slagroom
Dame Blanche / Coupe Advocaat
vanille-ijs met naar keuze met warme chocoladesaus of advocaat, met slagroom
Bonbons
heerlijke bonbons geserveerd met een kop koffie of thee, naar wens met een glaasje Nobel
Kinderijsje
vanille-ijs en aardbeienijs met slagroom
Cara-Macchiato
heerlijke macchiato met karamelsiroop
Raketje
Schatkistje
Donut
Verrassingsei